top of page
29512547_170975163490730_921741406742544

Jeg hedder Vivi Grøntved. 
Jeg har Klinik Grøntved  som er beliggende på Slotsgade i Dronninglund. Jeg åbnede  i Feburar 2018, hvor klinikken hed KST Klinikken Grøntved . I 2020 ændrede jeg navnet, samtidig med jeg flyttede i andre lokaler.

Jeg er autoriseret sygeplejerske og har været dette siden 1990. de sidste 10 år har jeg arbejdet som konsultations sygeplejerske, før dette har jeg arbejdet på flere forskellige hospitals afdelinger både i København, Dronninglund og Frederikshavn.
Jeg blev færdig uddannet Kranio-Sakral terapeut i Januar 2017. Uddannet fra Vendsyssel Helseskole  i Hjørring. Uddannelsen tog ca. 1,5 år. og den afsluttede med skriftlig, mundtlig og praktisk eksamen, hvor der var en censor fra en Sundheds skole i København.
Eferfølgende har jeg taget adskellige kurser bla. Børnekurser. ( se endvidere under kompetancer)
Jeg er RAB registreret behandler.
Til dagligt bor jeg sammen med min mand og vores to drenge.  Vi har et fritidslandbrug. For tiden har vi en kat, 1 stor hunde, desuden har vi en lille flok høns. Tidligere har vi haft flere forskellige andre dyr bla. får, små grise, 2 stude og 1 hest.
Jeg holder meget af naturen, skov, vand og strand. Har hele min opvækst boet i skov tæt på naturen. Jeg går mange ture i naturen bla. med mine børn og hunde. Jeg nyder stilheden der, og at høre de forskellige lyde som naturen byder på.
Jeg har altid været glad for at kunne gøre en forskel, og hjælpe andre mennesker. Det føler jeg at jeg i høj grad kan, som Kranio Sakral terapeut.
Jeg ser det hele menneske og vi er alle forskellige,  hvilket betyder : at vi har forskellige måder at reagere på i forhold til smerter, medicin og behandling. Det er vigtigt at lytte, kommunikere på det rigtige plan, og kunne forstå den person, man skal hjælpe.
Alle skal behandles med respekt og som det menneske man er, Uanset om man er barn, ung, midalderne eller ældre.

bottom of page